Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καλαϊτζίδης: Έγινε αστυνομική απόπειρα εισόδου στο ΒΟΞ - ΓΑΔΑ: Δεν ξέρουμε τίποτα - Ποιος στήνει προβοκάτσια;


φωτογραφία αρχείου
Πριν από 8 ώρες ο Γιώργος Καλαϊζίδης, από τα ιδρυτικά μέλη του Ρουβίκωνα και συνακόλουθα από τους πρώτους "ενοίκους" του ΒΟΞ, έγραψε στο
facebook.


"Απόπειρα εισβολής στο ΒΟΞ πρίν από λίγο από ομάδα δέλτα. Χωρίς να έχει προηγηθεί τίποτα.
Το τραβάτε το σκοινί".

Αναγνώστης σε μήνυμα προς το bloko.gr γράφει τα ακόλουθα: "χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι η ΔΡΑΣη, ενώ είχε άλλες εντολές από το κέντρο, προσπάθησε να μπει στο ΒΟΞ, ενώ ήρθε σε αντιπαράθεση με άτομα του Ρουβίκωνα. Αστυνομικές πηγές σχολιάζουν ότι επιστρέφουμε συις ημέρες της ανεξέλεγκτης ομάδας".

Το bloko.gr επικοινώνησε με αρμόδιους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, οι οποίοι επιβεβαίωσαν ότι ουδεμία εντολή δεν υπήρχε για επέμβαση στο ΒΟΞ. "Ειχαμε τη νύχτα δύο επιχειρήσεις στα Εξάρχεια" τονίζουν, "αλλά χωρίς κάποια από αυτή να έχει σχέση με το ΒΟΞ".

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν πως εάν όντως έχει συμβεί κάτι σχετικό από αστυνομικούς, θα πρόκειται για κάτι ιδιαίτερα σοβαρό, όσο και ανησυχητικό, καθώς κανείς δεν μπορεί να χαράζει επιχειρησιακό σχεδιασμό κασι δράσεις. Το θέμα όπως μας είπαν θα διερευνηθεί.

Το ερώτημα που ανακύπτει αυτόματα είναι γιατι έγινε αυτή η ενέργεια και εάν η ομάδα ΔΡΑΣΗ υπακούει στις εντολές της ηγεσίας, ή του γραμματέα των ειδικών φρουρών, ο οποίος προανήγγειλε από οθόνης την ... ώρα του ΒΟΞ.

Ποιος κυβερνάει την ΕΛΑΣ; 



του Γιώργου Καραϊβάζ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια