Πολλοί Αξιωματικοί, Ανώτεροι και Ανώτατοι ράβουν αστέρια και γυαλίζουν τα ξίφη ωστόσο και έχουν αρχίσει να σκέφτονται το timing για τις επερχόμενες Κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία. Το ζητούμενο είναι πότε και αν θα γίνουν και υπό ποιές συνθήκες μιας και οι εκλογές μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα.
Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα γίνουν οι εκλογές. Εκτιμήσεις αναφέρουν ότι δεν θα γίνουν το καλοκαίρι όταν θα συμπληρώνονται 4 χρόνια αλλά λίγους μήνες νωρίτερα. Αρκετοί τις προσδιορίζουν τον Μάρτιο και πιο συγκεκριμένα μία ημέρα μετά την Επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.
Τί ακριβώς θα πράξει όμως η Κυβέρνηση; Θα κάνει Κρίσεις τον Ιανουάριο; Θα κάνει Κρίσεις τους επόμενους μήνες; Δεν θα γίνουν Κρίσεις ώστε εκείνες να γίνουν μετά τις εκλογές από τη νέα Κυβέρνηση που θα προκύψει;
5 Σχόλια
Είναι βέβαια κ η περίοδος των ανώνυμων καταγγελιών που προστρέχει η αρμόδια υπηρεσία να ελέγξει!!!
Κατά τα αλλά σε αναμονή της ικανοποίησης στο Σώμα από τον Πρωθυπουργό προσωπικά. Η επόμενη στην άλλη 4ετια.