Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

To ηλεκτρικό πατίνι πρόδωσε τον 23χρονο - Αποπειράθηκε να βιάσει γυναίκα στον Ωρωπό


Ο 23χρονος που κατάγεται από το Πακιστάν βρισκόταν μόλις έξι ημέρες στον Ωρωπό. Έμενε στο σπίτι ενός θείου του ο οποίος εργάζεται στην περιοχή και του είχε δώσει ένα ηλεκτρικό πατίνι ώστε να μετακινείται.

Το απόγευμα της Πέμπτης μία 69χρονη πήγε στο Τμήμα Ασφαλείας και κατήγγειλε ότι στην παραλία του Αγίου Κωνσταντίνου ένας εύσωμος αλλοδαπός την πλησίασε και άσκησε σε βάρος της σωματική βία. Την ακινητοποίησε με σκοπό να προχωρήσει σε σεξουαλική πράξη σε βάρος της όμως εκείνη τη στιγμή, για καλή της τύχη, πέρασε ένα αυτοκίνητο, εκείνη έβαλε τις φωνές και ο δράστης ανέβηκε στο πατίνι με το οποίο εξαφανίστηκε.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού ξεκίνησαν αμέσως την έρευνα και κατά την αυτοψία βρήκαν στο σημείο της επίθεσης ένα ζευγάρι ασύρματα ακουστικά τα οποία ανήκουν στον 23χρονο.

Η 69χρονη μάλιστα μετά την κατάθεσή της δεν ένιωθε καλά και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ώστε να νοσηλευθεί.

Το βράδυ της Παρασκευής οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 23χρονο και τον προσήγαγαν με το θύμα να τον αναγνωρίζει αμέσως από τις φωτογραφίες που της έδειξαν. Όπως είπε πριν την επίθεση σε βάρος της είδε τον νεαρό να ακολουθεί με το ηλεκτρικό πατίνι μία άλλη γυναίκα η οποία είπε δήλωσε ότι αντιλήφθηκε τον νεαρό και ένιωσε φόβο. Υπήρξε επίσης και άλλη γυναίκα που περίγραψε κάτι αντίστοιχο.

Σε βάρος του 23χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού και αναμένεται να απολογηθεί αύριο.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια