Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Το παραμύθι του αστυνομικού με το ψεύτικο επίθετο - Άφηνε την Υπηρεσία για να κλείνει συμφωνίες


Ο 53χρονος επιχειρηματίας φέρεται σύμφωνα με την έρευνα των Εσωτερικών Υποθέσεων μέσω της εταιρίας που είχε να υποσχόταν ένταξη στον εξωδικαστικό συμβιβασμό σε οφειλέτες και δανειολήπτες. Σύμφωνα με καταγγελίες λάμβανε χρήματα για να προχωρήσει τη διαδικασία ωστόσο δεν γινόταν καμμία ρύθμιση.

Ως συνεργός του φέρεται σύμφωνα με τις Εσωτερικές Υποθέσεις ένας 34χρονος Αρχιφύλακας. Η οργανική του θέση είναι σε τμήμα των βορείων Προαστίων ωστόσο εκτελούσε περιπολία με μηχανή στο κέντρο της Αθήνας. Αυτό του έδινε την ευκαιρία να σταθμεύει τη μηχανή, να μην κάνει την υπηρεσία του  και να πηγαίνει στα γραφεία της επιχείρησης για να μιλάει με πελάτες. Μάλιστα εμφανιζόταν ως οικονομολόγος –δικηγόρος και είχε ψεύτικο επίθετο.

 Η αμοιβή του, σύμφωνα με την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, γινόταν με ποσοστά ανά προκαταβολή που κατέβαλε ο εκάστοτε πελάτης, με τον οποίο η εταιρεία σύναπτε σύμβαση ενώ το συνολικό του μηνιαίο εισόδημα ανερχόταν περίπου σε 3.000 ευρώ. Ο Αρχιφύλακας τέθησε σε διαθεσιμότητα ενώ σε βάρος του διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση..

Μέχρι στιγμής οι Αδιάφθοροι των Σωμάτων Ασφαλείας έχουν εξιχνιάσει 8 περιπτώσεις απάτης με λεία που ξεπερνά τις 73.000 ευρώ.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν 32.250 ευρώ, μία πλαστή ταυτότητα και χειρόγραφες σημειώσεις. Οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα ενώ σε βάρος του 53χρονου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις, μεταξύ άλλων, για κακοποίηση ζώων, συκοφαντική δυσφήμιση κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, απάτη και αντιποίηση Αρχής.

 



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια