Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο Νίκος Χαρδαλιάς πράττει το αυτονόητο

 


Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι το κατάλληλο πρόσωπο στην κατάλληλη θέση.

Στη θητεία του στην Πολιτική Προστασία και στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας δεν επέλεξε ποτέ να μείνει σε ένα γραφείο από το οποίο ενημερωνόταν και έδινε οδηγίες. Ήταν πάντα στο πεδίο ώστε να βλέπει από κοντά τα προβλήματα και να δίνει λύσεις. 

Aυτό έκανε και το Σαββατοκύριακο που βρέθηκε στον Πόρο. Έπραξε αυτό που δεν έκανε η ανύπαρκτη προηγούμενη διοίκηση. Το αυτονόητο. Μετέβη στην Καλλονή και συνομίλησε με τους κατοίκους ώστε να ακούσει τα προβλήματά τους και να τους ενημερώσει για το τί θα γίνει με την επαρχιακή οδό Καλλονής - Επιδαύρου που παραμένει κλειστή από τον Σεπτέμβριο λόγω κατολίσθησης από την κακοκαιρία Ντάνιελ και πήγε στον δρόμο για να δει από κοντά την κατάσταση.


Η σχετική ανάρτηση του κυρίου Χαρδαλιά:

Επισκέφθηκα σήμερα το κατεστραμμένο από την κακοκαιρία Daniel, επαρχιακό δίκτυο Επιδαύρου-Καλλονής και ενημερώθηκα για τα σημεία που έχουν υποστεί ζημιές.
Η ανάγκη αποκατάστασης των ζημιών είναι άμεση. Χάθηκαν τέσσερις ολόκληροι μήνες, πράγμα ανεπίτρεπτο. Ό,τι είναι τεχνικά δυνατό θα προχωρήσει χωρίς άλλη καθυστέρηση, προκειμένου ο δρόμος να δοθεί άμεσα σε κυκλοφορία, με την απόλυτη ασφάλεια για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής.
Ήδη, με εντολή μου, ορίστηκε τεχνική σύσκεψη των υπηρεσιών της Περιφέρεια Αττικής, εντός της επόμενης εβδομάδας, για την επιτάχυνση στα έργα άμεσης αποκατάστασης των ζημιών και για την ταχεία επαναφορά της κυκλοφορίας σε όλα τα τμήματα του οδικού δικτύου που έχουν πληγεί.


Στη φωτογραφία διακρίνονται επίσης ο Δήμαρχος Τροιζηνίας - Μεθάνων Τάσος Μούγιος και ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Βουτσινάς.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια