Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κυπαρισσία: Νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο ο οδηγός της νταλίκας – Σε κρίσιμη κατάσταση ο 19χρονος τραυματίας

4 νεκροί, ανάμεσα τους και ένα βρέφος



Μία απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (26/7), στην Εθνική οδό Πύργου-Κυπαρισσίας, όταν μία νταλίκα ξέφυγε της πορείας της και έπεσε πάνω σε δύο προπορευόμενα αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα τέσσερα άτομα να χάσουν τη ζωή τους.Ο οδηγός της νταλίκας συνελήφθη, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις που θα ρίξουν φως στα αίτια του δυστυχήματος.
Νοσηλεύεται φρουρούμενος

Ο 38χρονος οδηγός της νταλίκας νοσηλεύεται φρουρούμενος με ελαφρά τραύματα στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας. Παράλληλα έχει ζητηθεί η διενέργεια πραγματογνωμοσύνης για τα εμπλεκόμενα οχήματα με την προανάκριση να διεξάγουν το τμήμα τροχαίας Καλαμάτας σε συνεργασία με το Αστυνομικό τμήμα Τριφυλίας.

Το χρονικό

Όλα συνέβησαν στις 12:40, όταν ο οδηγός της νταλίκας με κατεύθυνση προς την Καλαμάτα έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και έφυγε εκτός δρόμου. Στην προσπάθειά του να το επαναφέρει συγκρούστηκε σφοδρά με τα δύο προπορευόμενα οχήματα που κατευθύνονταν προς τον Πύργο.





Αρχικά, η νταλίκα συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 38χρονος και επέβαιναν η συνομήλικη σύζυγός του, η ενός έτους κόρη τους και ο 6χρονος γιος του.

Στη συνέχεια η νταλίκα συγκρούστηκε με δεύτερο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ένας 44χρονος και επέβαιναν η 13χρονη κόρη του, ο 19χρονος γιος του και η 66χρονη γιαγιά των δύο παιδιών.

Μετά, η νταλίκα έπεσε πάνω και σε τρίτο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 35χρονος και επέβαινε ένας 66χρονος.


Νεκροί απεγκλωβίστηκαν ο 38χρονος, ο 44χρονος και τα δύο ανήλικα παιδιά τους.


“Πολτοποιήθηκε” το δεύτερο αυτοκίνητο

Χαρακτηριστικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης είναι ότι για τον εντοπισμό του δεύτερου οχήματος πέρασε σχεδόν μισή ώρα για να το αντιληφθούν οι Αρχές που είχαν φτάσει εκεί, καθώς είχε σφηνωθεί κάτω από την νταλίκα και είχε μετατραπεί σε άμορφη μάζα.
Σε κρίσιμη κατάσταση ο 19χρονος

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 19χρονος που βρισκόταν στο δεύτερο αυτοκίνητο. Ο 19χρονος που έφερε πολύ σοβαρά τραύματα μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος στην Καλαμάτα και διακομίστηκε άμεσα στο Παναρκαδικό νοσοκομείο της Τρίπολης καθώς αντιμετωπίζει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για το τροχαίο δυστύχημα

Χωρίς τις αισθήσεις τους ανασύρθηκαν δυο (2) ενήλικες και δυο (2) ανήλικοι, ενώ επιπρόσθετα απεγκλωβίστηκαν δυο (2) τραυματίες, οι οποίοι παρελήφθησαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου δυστυχήματος, μεταξύ Ε.Ι.Χ οχημάτων με Φ.Ι.Χ. όχημα, που συνέβη σήμερα 26 Ιουλίου 2024, τις μεσημεριανές ώρες, στο 47ο χλμ. της Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας στην περιοχή Ελαία Μεσσηνίας. Επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

Πηγή: debater.gr










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια