Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΘΑΥΜΑ! Πήγε με πατερίτσες στο ΚΙΘ Θεσσαλονίκης ο Υπαρχιφύλακας και μετά περπάτησε κανονικά – Έπασχε από «οξεία οσφυαλγία»


Καμιά φορά γίνονται θαύματα. Μάλλον κάτι τέτοιο θα συνέβη με τον Υπαρχιφύλακα ο οποίος συνελήφθη από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων. Η υπόθεση ξεκίνησε μετά από καταγγελία που προέκυψε από υπηρεσιακό έλεγχο ότι ο εν λόγω αστυνομικός προσκόμισε ψευδείς ιατρικές γνωματεύσεις πως έπασχε από «οξεία οσφυαλγία», πως δεν μπορούσε να εργαστεί και πως έπρεπε να πάρει ιατροφαρμακευτική αγωγή και να παραμείνει στο κρεβάτι για 20 ημέρες.

Οι γνωματεύσεις προσκομίστηκαν στην αρμόδια υπηρεσία  και ο αστυνομικός παραπέμφθηκε ώστε να περάσει από Επιτροπή στις 15 και 19 Ιουλίου. Μόνο που στις 15 δεν εμφανίστηκε καθώς δεν μπορούσε να μετακινηθεί. Την ίδια ημέρα πήγε στο σπίτι του ένα γιατρός ο οποίος δεν τον βρήκε και διατάχθηκε πειθαρχικός έλεγχος. Τελικά ο Υπαρχιφύλακας πήγε στην Επιτροπή στις 19 του μήνα χρησιμοποιώντας πατερίτσες ωστόσο η εξέταση έδειξε ότι δεν είχε κάποιο πρόβλημα.

Η επιτροπή ανέβαλε την απόφαση για να κρίνει την κατάσταση της υγείας του καθώς ο αστυνομικός ζήτησε να προσκομίσει μαγνητική. Οι Αδιάφθοροι όμως είχαν ενημερωθεί και τον παρακολούθησαν. Τότε έγινε το θαύμα!!! Για αρκετές ώρες απουσίαζε από το σπίτι του και περπατούσε κανονικά χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα ούτε να χρησιμοποιεί πατερίτσες.

Χθες ήταν προγραμματισμένη η εξέταση από την Επιτροπή με τον αστυνομικό να φεύγει από το σπίτι περπατώντας κανονικά κρατώντας στα χέρια τις πατερίτσες τις οποίες όμως χρησιμοποίησε όταν έφτασε στο ΑΜΘ καθώς υπήρχε πρόβλημα στο αριστερό πόδι. Όταν όμως έφυγε έγινε ξανά καλά και τις κρατούσε στα χέρια μέχρι να μπει στο αυτοκίνητό του. Έτσι λοιπόν προσήχθη και συνελήφθη για τα  –κατά περίπτωση- αδικήματα της  ψευδούς κατάθεσης, χρήσης ψευδών ιατρικών πιστοποιήσεων κατ’ εξακολούθηση, ηθική αυτουργία σε ψευδείς ιατρικές πιστοποιήσεις, ψευδείς ιατρικές πιστοποιήσεις και απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης

Για τον συγκεκριμένο αστυνομικό υπήρξαν δημοσιεύματα πέρσι που ανέφεραν ότι εργαζόταν σε κέντρο διασκέδασης σε νησί ενώ βρισκόταν σε αναρρωτική άδεια.  Από την έρευνα που έγινε διαπιστώθηκε ότι από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο του 2023 βρισκόταν εκτός υπηρεσίας με αναρρωτικές  ενώ το ίδιο έχει συμβεί και φέτος. Συνολικά τα δύο τελευταία χρόνια έχει απουσιάσει για λόγους υγείας 162 ημέρες.

Στη δικογραφία περιλαμβάνεται και το όνομα του γιατρού που έδωσε τις γνωματεύσεις όμως δεν συνελήφθη διότι δεν δεν συνέτρεχαν οι προϋποθέσεις εφαρμογής της αυτόφωρης διαδικασίας.

Ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα.


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πόσες και πόσες αναρρωτικες είναι μαϊμού. Ψάξτε και απόταξη χθες.