Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι κωδικοί των μελών του κυκλώματος διακίνησης που εξάρθρωσε το Α.Τ. Γυθείου – Το παρελθόν ενός εκ των συλληφθέντων


Aπό την άνοιξη τα στελέχη του Τμήματος Γυθείου ερευνούσαν τη δράση κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών. Έφτασαν μέχρι τα Καμίνια όπου διαπίστωσαν πως ένα σπίτι είχε μετατραπεί σε παρασκευαστήριο.

 Οι συλληφθέντες μετέφεραν εκεί τις καθαρές ποσότητες ναρκωτικών και ετοίμαζαν τις συσκευασίες ώστε συνέχεια να τις πουλήσουν. Βρέθηκαν μάλιστα όλα τα απαραίτητα σύνεργα όπως μίξερ και μία λεκάνη.

Συνελήφθησαν έξι άτομα. Ανάμεσά τους ένας άνδρας που σύμφωνα με τις αρχές συμμετείχε σε απόπειρα απόδρασης στην οποία πρωτοστάτησε γνωστός κακοποιός και έχει ξανασυλλφθεί κατά το παρελθόν για ναρκωτικά.

Για την υπόθεση έχει ταυτοποιηθεί και καταζητείται ένας 50χρονος.

Συνομιλούσαν μεταξύ τους με κωδικούς. Για την ηρωίνη έλεγαν τις λέξεις ζαμπόν και ψωμί, για την κοκαϊνη τη λέξη κοκόρι και για τα χρήματα τη λέξη χαρτιά.

Στην καβάτζα της εγκληματικής οργάνωσης εντοπίστηκαν 12 κιλά ηρωίνη, 10 κιλά κάνναβη, κοκαΐνη και ναρκωτικά.  Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι αν οι συλληφθέντες θα έβγαζαν 300.000 αν κατάφερναν να διακινήσουν τα ναρκωτικά.






Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπράβο σε όλους αυτούς που ασχολήθηκαν με μεράκι με αυτή την δουλειά. Υπάρχουν ακόμα συνάδελφοι που δουλεύουν και εκτός των καθημερινών