Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση Αλεξανδρούπολης: Οργή , αγανάκτηση και θλίψη


Διαβάστε την ανακοίνωση

Τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ανέμεναν, με ιδιαίτερο ζήλο, χιλιάδεςαστυνομικοί προσδοκώντας την ανακοίνωση οικονομικών μέτρων στήριξης του εισοδήματος τους. Η στήριξη του Πρωθυπουργού προς εμάς, την οποία ευαγγελιζόταν συχνά πυκνά προς κάθε κατεύθυνση και πρόσωπα, πιστεύαμε ότι θα μετουσιωνόταν σε πράξεις. Δυστυχώς όμως αποδείχτηκε <<άνθρακας ο θησαυρός>> που αναμέναμε οι εξαγγελίες ήταν πέρα από κάθε φαντασία υποτιμητικές, εξευτελιστικές και αδικαιολόγητα μηδαμινές προς το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Αδυνατούμε να πιστέψουμε πως ενορχηστρωμένα παρουσιάζουν την αύξηση της ωριαίας νυχτερινής μας απασχόλησης κατά 20% όταν στην πραγματικότητα το ποσό που θα λάβουν οι συνάδελφοι μας ανέρχεται στο τεράστιο ποσό των 0.50 λεπτών του ευρώ!!!!

Ο εμπαιγμός και η ασέβεια προς όλους αυτούς που καθημερινά ρισκάρουν τις ζωές τους προστατεύουν τα σύνορα της πατρίδας μας, προστατεύοντας το αγαθό της ζωής και τις περιουσίες των πολιτών με εκατοντάδες θύματα συναδέλφων μας δεν έχει προηγούμενο.

Αν μας κοστολογείτε 0,50 λεπτά πείτε το μας ευθέως !! Δεν επιζητάμε χάρες παρά μόνο δικαίωμα να ζούμε με αξιοπρέπεια!!!! Οργή , αγανάκτηση και θλίψη το μόνο που καταφέρατε να επιτύχετε να αισθάνονται χιλιάδες αστυνομικοί οι οποίοι σας βγάλανε ασπροπρόσωπους τις δύσκολες ώρες που πέρασε η πατρίδα μας.

Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε με τους πολίτες......!

Εμείς θα συνεχίσουμε τους αγώνες μας.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο


Ο Πρόεδρος

TΟΥΦΑΚΗΣ Χρήστος


Ο Γενικός Γραμματέας

ΠΕΖΙΚΙΔΗΣ Παναγιώτης



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια