Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αγρια συμπλοκή μαθητών στο Λαύριο: Τα μαχαίρια βγήκαν λόγω της κόντρας με τους μαθητές της Κερατέας λέει η ΕΛΑΣ





Άγρια συμπλοκή με μαχαιρώματα μεταξύ μαθητών σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου, στο 1ο ΕΠΑΛ Λαυρίου, με τον τραυματισμό δύο ανήλικων μαθητών και τουλάχιστον 20 προσαγωγές από την αστυνομία.



Ειδικότερα, η συμπλοκή σημειώθηκε μεταξύ δύο ομάδων μαθητών από το Λαύριο και την Κερατέα που φοιτούν στο σχολείο. Σύμφωνα με τις πρώτες αστυνομικές αναφορές, αφορμή της συμπλοκής στο ΕΠΑΛ Λαυρίου είναι είτε η αντιπαλότητα μαθητών από τις περιοχές της Κερατέας και του Λαυρίου, είτε προσωπικές αντιπαραθέσεις μαθητών, για τα μάτια ενός κοριτσιού. Όπως τονίζουν οι αστυνομικές πηγές δεν αποκλείεται η πιθανότητα συνδυασμού και των δύο ενδεχομένων.



Να σημειωθεί πως οι μαθητές από Κερατέα και Λαύριο είχαν συμπλακεί ξανά πριν από 3 ημέρες, για ασήμαντη αφορμή. Σήμερα, κατά την διάρκεια του καβγά, ένα άτομο έβγαλε μαχαίρι και κάρφωσε δύο ανήλικους στο μηρό.


Να τονισθεί πως σύμφωνα με τις σχετικές αστυνομικές αναφορές οι εμπλεκόμενοι είναι όλοι μαθητές του ΕΠΑΛ και ως δράστης της αιματηρής επίθεσης, αναζητείται ένας 16χρονος μαθητής. Οι τραυματίες μαθητές μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ μέχρι στιγμής η Αστυνομία έχει προχωρήσει στην προσαγωγή πάνω από 20 ατόμων.

"Πριν δυο μέρες είχαν πλακωθεί δυο παιδιά από το Λαύριο με δέκα παιδιά από την Κερατέα. Και επειδή τα παιδιά αυτά τραυματίστηκαν, κατέβηκαν τα παιδιά από την Κερατέα με μαχαίρια, ρόπαλα και ό,τι είχαν μέσα στο αμάξι. Στην αρχή ξεκίνησε με κουβέντα. Οι Κερατιώτες είχαν μαχαίρια, ήταν περίπου 15 άτομα και οι Λαυριώτες ήταν κι αυτοί 15 άτομα", ανέφερε μαθητής αυτόπτης μάρτυρας.


Μια αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε βήμα προς βήμα τη συμπλοκή, εκφράζοντας το σοκ που έχει προκαλέσει στην περιοχή ένα τόσο σοβαρό επεισόδιο. "Είδα τα παιδιά μαζεμένα μπουλούκι εδώ και τους λέω "γιατί τσακώνεστε” και αρχίζουν να μου χτυπάνε το αμάξι. Μετά πάνε πιο κάτω, βγάζουν ένα μαχαίρι, ο άλλος μια αλυσίδα και μαχαίρωσαν δύο παιδιά, άλλοι λένε τέσσερα. Μόλις είδαν αστυνομία εξαφανίστηκαν" ανέφερε χαρακτηριστικά.



Σύμφωνα με την ίδια, το ένα παιδί τραυματίστηκε στο χέρι, ενώ ένα άλλο παιδί το κρατούσαν από την πλάτη.

 Πηγή:www.thetoc.gr



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια