Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Λαμία: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση νωρίς το πρωί στον καταυλισμό της Ανθήλης


Παρουσία Εισαγγελέα, έγιναν έρευνες σε σπίτια και έκοψαν τις παράνομες ηλεκτροδοτήσεις για μία ακόμη φορά…

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, παρουσία Εισαγγελέα, ξεκίνησε στις 06:30’ το πρωί της Τρίτης (24/9) στον καταυλισμό των Ρομά στην Ανθήλη.

Αυτή τη φορά η αστυνομία, πραγματοποίησε έρευνες και σε οικίες του καταυλισμού, ενώ δεν έλειψαν σε μία ακόμη εξόρμηση ο εντοπισμός παράνομων συνδέσεων του ηλεκτρικού ρεύματος, τις οποίες διέκοψε συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Διακοπές ρεύματος σε αρκετές περιοχές του Δήμου Καρπενησίου



Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport κατά τη διάρκεια των ερευνών, έγιναν και τρεις προσαγωγές, εκ των οποίων οι δύο μετετράπηκαν σε συλλήψεις για ρευματοκλοπή, ενώ κατασχέθηκαν εκατοντάδες μέτρα καλωδίων που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συνδέσεις.



Επίσης βεβαιώθηκε άγνωστος αριθμός παραβάσεων του ΚΟΚ.





Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ανθήλης Μάριος Μπούτσης, μιλώντας στο LamiaReport εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Διευθυντή της ΔΑ Φθιώτιδας Ταξίαρχο Αθανάσιο Κωστορρίζο, ο οποίος ανταποκρίνεται στις εκκλήσεις τους και οι επεμβάσεις της αστυνομίας είναι τακτικές.




«Πραγματικά η αστυνομία είναι η μόνη που ανταποκρίνεται στις εκκλήσεις μας και ευχαριστώ θερμά τον κ. Κωστορρίζο για αυτό. Είμαστε μια Κοινότητα που έχουμε το πιο σοβαρό πρόβλημα με την παραβατικότητα των Ρομά. Μας έχουν αφήσει μόνους μας, αλλά όσο κι αν προσπαθούμε οι δυνατότητες - αρμοδιότητες οι δικές μας είναι συγκεκριμένες», δηλώνει στο LamiaReport ο κ. Μπούτσης επισημαίνοντας ότι η παραβατική συμπεριφορά μεγάλης μερίδας των κατοίκων του καταυλισμού είναι επαναλαμβανόμενη. Πρόβλημα που εξελίσσεται σε βάρος όλης της πόλης, θα προσθέσουμε εμείς, όσο δεν αντιμετωπίζετε με τη σοβαρότητα που θα έπρεπε από την Πολιτεία.







Πηγή: lamiareport.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια