Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στο Μαξίμου την Πέμπτη οι Πρόεδροι των Ομοσπονδιών


Κατά τη διάρκεια της σημερινής κινητοποίησης των αστυνομικών έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τη Γραμματέα του κόμματος και μετά από επικοινωνία με το Μέγαρο Μαξίμου κλείστηκε ραντεβού για το μεσημέρι της Πέμπτης.

Η ανακοίνωση:

 Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησε σήμερα το πρωί η Ομοσπονδία μας έξω από τα Γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, σε συνέχεια των αντιδράσεων του συνδικαλιστικού μας κινήματος για τις πενιχρές αυξήσεις που ανακοινώθηκαν από την Κυβέρνηση και προκάλεσαν την οργή και την αγανάκτηση όλων των ενστόλων.

Κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας η Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας κα Μαρία ΣΥΡΕΓΓΕΛΑ συναντήθηκε με ολιγομελή αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ, οπότε και ορίστηκε άμεση επικοινωνία με το Γραφείο του Πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να υπάρξει απ’ ευθείας ενημέρωση.

Η συνάντηση αυτή είχε ως κατάληξη τον προγραμματισμό ευρείας  σύσκεψης  στο Μέγαρο Μαξίμου με όλους τους Προέδρους των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 15:00.

Διαμηνύουμε προς κάθε αρμόδιο για άλλη μια φορά ότι, εφόσον δεν υπάρξει εμπράκτως κατανόηση και επίλυση των δίκαιων αιτημάτων μας, ο αγώνας θα συνεχιστεί κλιμακούμενος, όπως αρμόζει σε θεσμικούς φορείς που αφουγκράζονται την οργή της βάσης για το διαρκή εμπαιγμό που υφίσταται από τους κυβερνώντες.

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.
O ΠρόεδροςΟ Γενικός Γραμματέας
    ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος         ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος

Πηγή: poasy.gr


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δηλαδή τώρα τι περιμενουμε;Να δώσει ο Μητσοτάκης χρήματα που δεν έδωσε στη ΔΕΘ;Θα μας αρχίσει τα μπλα μπλα όπως τόσα χρόνια.Το πολύ πολύ να δώσει κάνα εφάπαξ 300 ευρώ τα Χριστούγεννα το όπιο θα μας το πάρει πίσω με την εφορία….. όπως με το 600 ευρώ!!!Παπατζηλικια…..