Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χάρης Τσίτσικας: Φέτος για τις έκτακτες μεταθέσεις δεν βγάζουμε ούτε δελτίο τύπου. Στερέψαμε από λόγια...


Η κατάσταση είναι απλή και αμείλικτη!! Με απλούς αριθμούς στην Αχαΐα υπάρχουν πάνω από 80 κενές οργανικές θέσεις, πάνω από 100 αποσπασμένοι ανά την Ελλάδα και 80 συνάδελφοι υπηρεσίες γραφείου. Αν αναλογιστεί κανείς ότι αποστρατεύονται 30 και 40 άτομα το χρόνο είναι εύκολο να γίνει αντιληπτό ότι πλέον το καράβι πάει στα βράχια. Δεν χρειάζεται κάποιος να είναι ειδικός ότι με αυτές τις ελλείψεις και με ενίσχυση μηδενική η σχεδόν μηδενική κάθε χρόνο όλα πάνε προς το χειρότερο. Το γεγονός ότι δεν επέστρεψαν 2500 άτομα από Vip σε υπηρεσίες όπως είχε ανακοινώσει ο πρωθυπουργός πέρυσι και το γεγονός ότι ενώ οι προσλήψεις σε άλλους σημαντικούς κλάδους όπως Υγεία και Παιδεία γίνονται σε μεγάλο βαθμό στην ΕΛ.ΑΣ σκέφτονται κάποιοι το οικονομικό κόστος !!! Δεν είναι δυνατόν να πρέπει να πληρώσει όλη η υπόλοιπη Ελλάδα το μάρμαρο. Πρέπει άμεσα η Πολιτική Ηγεσία να αναλάβει πρωτοβουλίες. Έχετε αντιληφθεί ότι:

-Η Πάτρα έχει τρία αστυνομικά τμήματα και κανένα δεν βγάζει περιπολίες;

- Η Τροχαία Πατρών παλεύει με 2 δίκυκλα και ένα περιπολικό να αστυνόμευσει μια ολόκληρη πόλη και την πολύπαθη Πατρών Πύργου.

- Η Υπόδ/νση Ασφάλειας Πάτρας μια περιπολία το 8ωρο με το ζόρι και εκείνη τις μισές ώρες σε αυτόφωρα και αγγαρείες

- Η Δίας Αιγίου έμεινε με 2 μηχανές

- Η ΟΠΚΕ Αχαΐας είναι με τη μισή της σχεδόν δύναμη λόγω αποσπάσεων Κέρκυρα, Αθήνα

- Το ΤΑ Δυτικής Αχαΐας με έναν οδηγο στη βάρδια

και πλήθος άλλων.

- Η Άμεση Δράση Πάτρας τις πρωινές ώρες είναι με ένα περιπολικό για την τρίτη πόλη της Ελλάδος.

- Η ομάδα Δίας κάνει τους τροχονόμους εις βάρος της αποστολής της επειδή τα ΜΜΕ βομβαρδίζουν καθημερινά την τοπική ΕΛΑΣ για το κυκλοφοριακό.

Εάν εμείς τα λέμε λάθος ή κάνουμε κάτι λάθος με μεγάλη χαρά σας αναμένουμε στην Αχαΐα να τα δείτε από πρώτο χέρι.

Αποσπάσεις ακόμα και χωρίς τη θέληση των αστυνομικών πολλές φορές και με μικροπροκαταβολες λες και είναι ζητιάνοι.

Αυτή την Αστυνομία θελουμε; Η Αχαΐα δεν είναι καμιά κωμόπολη και θα πρέπει να αντιμετωπιστει με την σημασία που τις αξίζει.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πολύ σωστά … νούμερα και οι αποσπάσεις παρά την θέληση του καθενός να φτάνει η μέρα να φύγεις και να μην ξέρεις αν θα σε κρατήσουν η όχι σαν έχεις φυτρώσει… Να ψάχνεις απο γνωστό από πολιτικό από το οτιδήποτε να βρεις ακρη να γυρίσεις στην οικογένεια σου! Είπαμε είμαστε νούμερα αλλά ποση απαξίωση…
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φτυστέ τους όπως σας φτύνουν!