Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΟΠΚΕ στη Δυτική Αττική: ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ


Του ΜΥΛΩΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Ειδικoύ Γραμματέα Δημοσίων Σχέσεων, υπηρετών στην ΟΠΚΕ Αττικής
Τεσσερεις Αστυνομικοι των ΟΠΚΕ τραυματιες χτες , ο ενας δε σοβαρα στο κεφαλι, οταν επιχειρησαν να σταματησουν νυχτερινο γλεντι Ρομα στον Ασπροπυργο που ειχε λαβει ανεξελεγκτες διαστασεις. Με περισσο θρασος οι συμπολιτες μας αυτοι, που απολαμβανουν μια ιδιοτυπη ασυλια, επιτεθηκαν με ξυλα, μαρμαρα, γροθιες και κλωτσιες εναντιον των συναδελφων μου οι οποιοι, κατοπιν εκκλησεων απελπισμενων κατοικων της περιοχης , προσπαθησαν να επιβαλλουν τους νομους που ισχυουν για ολους μας σχετικα με την διαταραξη κοινης ησυχιας.

Αποτελεσμα να χρειστει η επεμβαση κι αλλων ΟΠΚΕ ενω καταστραφηκε υπηρεσιακος και ιδιωτικος εξοπλισμος (πληρωμενος απο τα πενιχρα εισοδηματα και το φιλοτιμο των υπηρετουντων στην Υπηρεσια μας).

Αραγε ως ποτε θα γινονται ανεκτα αυτα τα περιστατικα; Εως ποτε θα εχουμε τραυματιες και κατεστραμμενα οχηματα και εξοπλισμο; Εως ποτε θα ασχολουμαστε με τους ιδιους και τους ιδιους, μιας και στο ιδιο σημειο περσι ειχε λαβει μερος πανομοιοτυπη συμπλοκη που ειχε πληθος τραυματιων αστυνομικων; Πρεπει να θρηνησουμε καποιον νεκρο Αστυνομικο για να δουμε καποιους να ενδιαφερονται κατοπιν εορτης ως συνηθως;

Ας τα βλεπουν οι αρμοδιοι που μας φιλοδωρουν με πενηντάλεπτα στις βραδινες μας Υπηρεσιες – αυτα εχουμε ν αντιμετωπισουμε.

Εννοειται οτι απο την πρωτη στιγμη ειμαστε διπλα στους τραυματιες τοσο με νομικη βοηθεια για οτι χρειαστουν αλλα και υλικη εφοσον απαιτηθει.


ΥΓ: Εχουμε ηδη προειδοποιησει τους διατασσοντες σχετικα με σχεδιο δρασης που εκθετει σε κινδυνο ενεδρας τους περιπολουντες αστυνομικους της ΟΠΚΕ σε περιοχες του Κεντρου Αθηνων. Και να για να προλαβω τους κακοπροαιρετους που θα πουν οτι αυτα ειναι επιχειρησιακα θεματα και δεν μας αφορουν, οταν κινδυνευουν Αστυνομικοι αυτοματως μας αφορουν, Να γνωριζουν οτι θα γινουν ολες οι νομιμες ενεργειες απο το Σωματειο μας σε περιπτωση που ω μη γενοιτω, επαληθευτουμε.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια