Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Οι Πτυχιούχοι της Αστυνομίας πρέπει να έχουν ισότιμη μεταχείριση με τους Πτυχιούχους των Ενόπλων Δυνάμεων''


Παραθέτουμε κείμενο που εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Bloko.gr
Στις ένοπλες δυνάμεις οι προερχόμενοι από παραγωγικές σχόλες κάτοχοι πτυχίων ΑΕΙ αποστρατεύονται με έναν καταληκτικό βαθμό πέραν αυτού που προβλέπει η κατηγορία στην οποία βρίσκονται, απολαμβάνοντας με αυτόν το τρόπο προς το τέλος της σταδιοδρομίας τους οικονομική και μισθολογική προαγωγή.

Οι πτυχιούχοι Ανώτατων Πανεπιστημιακών Σχολών (όλων των ειδικοτήτων) είναι ένα κεφάλαιο που η Αστυνομία οφείλει να αξιοποιεί με κάθε τρόπο αλλά και να δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες έτσι ώστε τέτοιες προσπαθείς να βρουν και άλλους μιμητές στο μέλλον.

Το συγκεκριμένο αίτημα δεν θα έπρεπε καν να το συζητάμε, μοιάζει αυτονόητο για τον κοινό νου και όμως δεν βρίσκεται ούτε στα τελευταία της λίστας αιτημάτων των συνδικαλιστών ΠΟΑΣΥ αλλά και ΠΟΑΞΙΑ.

Η ΠΟΑΞΙΑ μάλιστα επιχειρεί να επιβάλει μια ακόμα στρέβλωση και στον τομέα αυτό προωθώντας την αναγνώριση μόνο τών μεταπτυχιακών τίτλων!

Τα ερωτήματα σήμερα είναι πολλά όπως και σε άλλα αυτονόητα αιτήματα του προσωπικού…

Ποιοι δεν θέλουν να πληρώνονται καλύτερα οι αστυνομικοί;

Ποιοι δεν επιθυμούν να σπουδάζουν και να αποκτούν μόρφωση πανεπιστημιακού επίπεδου οι Αστυνομικοί;

Ποιοί μετράνε ψιφαλακια καθημερινά στις πλάτες μας;

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Παιδιά, καταλαβαίνουμε το δίκαιο του αιτηματός σας, για αναγνώριση των πτυχίων ΑΕΙ, αλλά εντάξει υπάρχουν πιο σοβαρά και άμεσα ζητήματα. Εδώ υπάρχουν Υπηρεσίες που ο Αξ. Υπ. είναι μόνος του, δεν υπάρχει δεύτερος Αστυνομικός στο περιπολικό ούτε για δείγμα, τα πάρεργα συνεχίζονται, μεταγωγές ψυχασθενών κανονικά, για τα χρήματα ας το αφήσουμε, αύξηση 50 cent στο νυχτερινό, η βία κατά υπαλλήλων, έχει ξεφύγει απίστευτα. Για αυτό εάν θέλετε να δικαιωθείτε κινηθείτε δικαστικά, με το να αποστέλλετε κάθε λίγο και λιγάκι μηνύματα για την αναγνώριση των πτυχίων ΑΕΙ, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
1. Οικονομική και μισθολογική προαγωγή δεν είναι το ίδιο;
2. Ψηφαλάκια , προέρχεται από την ψήφο. Στο πανεπιστήμιο δεν το έμαθες;
3. Βγες στο πεζοδρόμιο, θα τα ξεχάσεις αυτά.