Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνάντηση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας με τον Υφυπουργό Μετανάστευσης και Διεθνούς Προστασίας της Κύπρου, Δρ. Νικόλα Ιωαννίδη


Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Δημήτριος Μάλλιος, υποδέχθηκε χθες στο γραφείο του, στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, τον Υφυπουργό Μετανάστευσης και Διεθνούς Προστασίας της Κύπρου, Δρ. Νικόλα Ιωαννίδη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Αρχηγός ενημέρωσε τον κ. Υφυπουργό για τις πολυεπίπεδες δράσεις που υλοποιεί καθημερινά η Ελληνική Αστυνομία, με σκοπό την προστασία των συνόρων της χώρας και την αποτελεσματικότερη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών, σε συνεργασία με συναρμόδιους Οργανισμούς και Φορείς.

Στο πλαίσιο αυτό, συζητήθηκαν θέματα κοινών επιχειρήσεων που πραγματοποιούνται σε συνεργασία με ευρωπαϊκούς Οργανισμούς, όπως ο Frontex, ενώ εξετάστηκαν οι δυνατότητες περαιτέρω ενίσχυσης των επιχειρησιακών δυνατοτήτων μέσω της ανταλλαγής τεχνογνωσίας και πόρων, καθώς και της εφαρμογής επιπρόσθετων κοινών πρωτοβουλιών.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης και συμφωνήθηκε η συνέχιση της στενής συνεργασίας σε όλους τους τομείς που σχετίζονται με τη μετανάστευση και την προστασία των εθνικών και ευρωπαϊκών συνόρων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια