Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

186 αστυνομικοί θα στελεχώσουν την Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ζωής και της Ιδιοκτησίας


Πρώτο το Bloko.gr πριν από μία εβδομάδα είχε παρουσιάσει όλα τα ονόματα των Αξιωματικών που θα στελεχώσουν την Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος.

Πλέον αρχίζουν σιγά σιγά να στελεχώνονται και οι Υποδιευθύνσεις.

Στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ζωής και της Ιδιοκτησίας θα βρίσκονται 186 Αξιωματικοί και Υπαξιωματικοί. Εκεί μετακινούνται οι επικεφαλής των Τμημάτων από την ΥΔΕΖΙ της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Από τους 186 οι 180 προέρχονται από την συγκεκριμένη Υπηρεσία δείγμα του ότι στελεχώνεται από έμπειρους Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς, ενώ οι υπόλοιποι 6 βρίσκονταν μέχρι πρότινος σε Αστυνομικά Τμήματα και Τμήματα Ασφαλείας.


*To Bloko.gr σεβόμενο τα στελέχη της ΕΛΑΣ που θα επανδρώσουν την Υπηρεσία δεν προχωρά σε καμία απολύτως δημοσιοποίηση των ονομάτων τους.



Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Επειδή άλλοι δινουν ονόματα αν και αντιδεοντολογικό και επειδη ο κύριος φταίχτης διαρροής ονομάτων είναι αστυνομικός, ιδού η Ρόδος και η 1η αποστολή για το FBI. Βρίσκεις τον αλήτη που διέρρευσε τα ονόματα (λες και έδινε λίστα για ψώνια) και τον αποτάσσεις από το Σώμα. Αλλιώς δεν λέγεσαι αστυνομία, αλλά καφενείο. Παρακαλώ σε δημοσίευση.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τα συγχαρητήριά μου στο ένστολο βαθύ λαρύγγι που έδωσε όλα τα ονόματα στα σαιτ. Ελπίζω να πήρε έστω 30 αργύρια.... μην την πατήσει σαν την πόντια πόρνη που (όπως λέει το ανέκδοτο) αυτοκτόνησε όταν εμαθε ότι οι άλλες πληρώνονται.