Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πώς συνέλαβε η ΔΙΑΣ τον 37χρονο στο Μενίδι - Ενεπλάκη σε πυροβολισμούς κατά αστυνομικών


Χθες το βράδυ άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ θεώρησαν ύποπτη την παρουσία δύο ατόμων στη διασταύρωση των οδών Μπόσδα και Βαρελά.

Επιχείρησαν να τους ελέγξουν και τότε το έβαλαν στα πόδια. Ο 37χρονος πέταξε ένα κουτί στο οποίο υπήρχαν σφαίρες των 9 mm και συνελήφθη σε κοντινό σημείο μετά από καταδίωξη ενώ ο δεύτερος κατάφερε να εξαφανιστεί.

Οι αστυνομικοί στο σημείο όπου βρίσκονταν οι δύο ύποπτοι εντόπισαν ένα διαφανές σακουλάκι στο οποίο βρισκόταν μία χειροβομβίδα χωρίς πυροκροτητή, ένα άλλο σακουλάκι με δύο πυροκροτητές και σε κοντινή απόσταση υπήρχε τριτο σακουλάκι με δεύτερη χειροβομβίδα (και αυτή δεν είχε πυροκροτητή).

Ο 37χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και άλλες σφαίρες, συνελήφθη και σύμφωνα με πληροφορίες έχει απασχολήσει τις Αρχές πολλές φορές. Είχε καταδικαστεί σε 53 χρόνια για απόπειρα ανθρωποκτονίας - είχε πυροβολήσει κατά αστυνομικών που τον καταδίωκαν - και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης τα μέλη της οποίας έκαναν ληστείες. 

Από το 2011 μέχρι το 2019 ήταν έγκλειστος στις φυλακές Χανίων και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. 

Πρόσφατα και πιο συγκεκριμένα τον Μάιο συνελήφθη στην Ομόνοια για βία κατά υπαλλήλων.

Οι ελληνικές αρχές βρίσκονται σε συνεργασία με τις αλβανικές ώστε να διαπιστωθεί αν το συγκεκριμένο πρόσωπο καταζητείται για άλλα αδικήματα στη χώρα του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια