Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΕΝΑΞΙΑ: Εκ «παραδρομής αποκλειστικές» ειδήσεις


Aνακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Αττικής


«Τις τρίμηνες αποσπάσεις των αστυνομικών που θα απαρτίσουν το έμψυχο δυναμικό της νεοσύστατης Δ/νσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος είναι σε θέση να

γνωρίζει το ……….gr.»

Με αυτήν την παράγραφο άρχιζε το άρθρο με τίτλο « Αποκλειστικό: Όλες οι αποσπάσεις στη Δ/νση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος – Αυτοί είναι οι 554 αστυνομικοί που θα απαρτίσουν το «ελληνικό FBI». 

Ως Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής

Διερωτώμεθα

Ποιος «αφελής» αστυνομικός διέρρευσε τη διαταγή απόσπασης των συναδέλφων ;

Αυτός ο αστυνομικός, είναι έμμισθος ή άμισθος συνεργάτης στο συγκεκριμένο site και το τροφοδοτεί με αποκλειστικές ειδήσεις ;

Δικαιολογείται αυτή η ανάρτηση από δημοσιογράφους που έχουν πολλά χρόνια εμπειρίας στο αστυνομικό ρεπορτάζ ;

Ως Ένωση κατανοούμε και σεβόμαστε το δύσκολο έργο των αστυνομικών ρεπόρτερ και τον ανταγωνισμό μεταξύ των, αλλά δεν κατανοούμε τις «αποκλειστικές» ειδήσεις με ό,τι συνέπειες μπορεί να έχουν σε μία αστυνομική έρευνα και επιχείρηση ή και στη στοχοποίηση των συναδέλφων μας από τις « εκ παραδρομής αποκλειστικές αναρτήσεις τους».

Ευελπιστούμε στο μέλλον να μην ξανά υπάρξει «αφελής» αστυνομικός και να αντιληφθεί τις πειθαρχικές και τις ποινικές ευθύνες των πράξεων του.

Ως Ένωση Αξιωματικών πιστεύουμε μόνο στη θεσμική ενημέρωση των μαχόμενων δημοσιογράφων για τα αστυνομικά δρώμενα και όχι στις «αποκλειστικές» ενημερώσεις τους.


Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος                                                                     Ο Γ. Γραμματέας

Κανέλλος ΝΙΚΟΛΑΟΥ                                        Ευάγγελος ΜΑΝΤΖΙΩΡΟΣ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια