Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κείμενο Ειδικού Φρουρού για τις συνυπηρετήσεις


Παραθέτουμε κείμενο Ειδικού  Φρουρού - αναγνώστη:
 
Αγαπητό bloko,
Απευθύνομαι σε εσάς ως η τελευταία σανίδα σωτηρίας αναφορικά με το τραγικό καθεστώς που βιώνουμε οι Ειδικοί Φρουροί το τελευταίο χρονικό διάστημα αναφορικά με τις συνυπηρετησεις.

Η τελευταία φορά που συγκλήθηκε το καθ’ υλην αρμοδιο συμβούλιο μεταθέσεων ήταν τον Νοέμβριο 2023 ενώ έκτοτε ποτέ ξανά. Ως αποτέλεσμα, οι υπόλοιποι Ειδικοί Φρουροί που υποβάλαμε αίτηση συνυπηρέτησης έκτοτε είμαστε καταδικασμένοι να ζούμε μακριά από την οικογένεια μας καταβάλλοντας διπλά μισθώματα διαμονής και δαπάνες συνεχών μετακινήσεων χωρίς κανείς από την πολιτική-φυσική ηγεσία ή τον συνδικαλισμό των Ειδικών Φρουρών να ενδιαφέρεται γι αυτο. 

Το αντίθετο μάλιστα, στο βωμό του «να μην φύγει κόσμος από την Αθήνα» καταστρατηγούνται έννοιες όπως η οικογένεια που τόσο προδηλα προασπίζονται από τα αντίστοιχα Προεδρικά Διατάγματα.

Αγαπητό bloko,

Επειδή δεν υπάρχει κανένα άλλο μέσο να επιστρατεύουμε για την ικανοποίηση νόμιμων και κεκτημένων δικαιωμάτων μας σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς που ζούμε λαμβάνοντας μάλιστα υπόψη τις ιδιαίτερα χαμηλές μισθολογικές απολαβές μας ως Ειδικοί Φρουροί, απευθύνομαι σε εσάς με έκκληση για βοήθεια

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια