Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα σε δύο άνδρες απέτρεψε ο Στράτος Μαυροειδάκος


Ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου Ειδικών Φρουρών βρέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του Bloko.gr, μπροστά σε ένα περιστατικό το οποίο θα μπορούσε να εξελιχθεί σε πολύ σοβαρό.

Το απόγευμα της Δευτέρας και ενώ βρισκόταν στους Αμπελοκήπους παρατήρησε έναν νεαρό να εισβάλει κρατώντας ένα μεγάλο μαχαίρι σε μίνι μάρκετ. Ο κύριος Μαυροειδάκος αντιλαμβανόμενος ότι κάτι δεν πήγαινε καλά κατευθύνθηκε προς το κατάστημα όπου είδε τον άνδρα που είχε το μαχαίρι αλλά και έναν υπάλληλο να κρατάει σφυρί στο ένα χέρι, όντες έτοιμοι να επιτεθούν ο ένας στον άλλο. Άμεσα δήλωσε την ιδιότητά του ζητώντας και από τους δύο να κατεβάσουν τα αντικείμενα που κρατούσαν πράγμα το οποίο έγινε.

Λίγο αργότερα έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι επιλήφθηκαν της κατάστασης.

Επικοινωνήσαμε  με τον κύριο Μαυροειδάκο ο οποίος επιβεβαίωσε το γεγονός. Ήταν μαζί με άλλους συναδέλφους του και πιο συγκεκριμένα το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών και μας είπε ότι έκανε ότι θα έκαναν και οι άλλοι συνάδελφοι του. Ζήτησε να μην αναφέρουμε το όνομά του ωστόσο εμείς το κάνουμε διότι πρέπει να επικροτούνται τέτοιες πράξεις.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια